LETNA TERASA IN OKREPČEVALNICA

Letna terasa

Velika zunanja terasa sprejme do 60 ljudi, kjer lahko gostje ob lepem vremenu proslavijo osebne praznike, obeležijo kulturne in druge dogodke ali organizirajo zanimive turnirje (košarkarskega, šahovskega, turnir v namiznem nogometu…).  Letna terasa ima dostop do interneta in je opremljena z velikim televizorjem.

Letna terasa ima svojo posebnost – koš, kjer lahko preverite svoje košarkarske sposobnosti. Pri nas ne bodo razočarani niti ljubitelji kraljevske igre – šaha, saj je šahovnica s figurami vedno pri roki. Ljubitelji hitrih družabnih iger pa se lahko pomerite tudi v ročnem nogometu ali pikadu.

 

SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG

 

Velika zunanja terasa sprejme do 100 ljudi, kjer lahko gostje ob lepem vremenu proslavite osebne praznike, obeležite kulturne in druge dogodke ali organizirate zanimive turnirje (košarkarskega, šahovskega, turnir v namiznem nogometu…). Letna terasa ima dostop do interneta in je opremljena z velikim televizorjem. Ima svojo posebnost – koš, kjer lahko preverite svoje košarkarske sposobnosti.

Pri nas ne boste razočarani niti ljubitelji kraljevske igre – šaha, saj je šahovnica s figurami vedno pri roki. Ljubitelji hitrih družabnih iger pa se lahko pomerite tudi v ročnem nogometu ali pikadu.

Okrepčevalnica

V prijetnem in svetlem prostoru lahko v miru obedujete in spijete osvežilno pijačo. Kot zanimivost so v prostoru preparati trofejnih rib iz vse Slovenije. Prostor ima dostop do interneta in je opremljen z velikim televizorjem. 

SAMSUNG SAMSUNG